De Hof van Kairos  in de buurt van Winterswijk biedt retraites aan voor mensen met kanker en hun naasten.
Het is een plek waar je een korte periode kunt verblijven, tot rust komen, op adem komen en inspiratie opdoen om vervolgens weer op je eigen weg verder te gaan.

Uit de brochure: “Retraites. Dagen van aandacht voor hoe het met je is, wat je bezighoudt en wat je verlangt. Vanuit rust, ruimte en vriendelijke zorg. De retraites volgen het ritme van inkeer en uitwisseling. Periodes waarin je op jezelf bent wisselen af met periodes van ontmoeting met anderen. De retraites zijn veelal vorm gegeven rond ondersteunende methodieken die bijdragen aan heling en levenskracht. Bijvoorbeeld yoga en meditatie, mindfulness, werken met creatieve middelen, zang en expressie, dans en beweging. De retraites worden begeleid door deskundige begeleiders.”
Het aanbod is te beschouwen als een aanvulling op bestaande psychosociale oncologische zorg waarmee ook wordt samengewerkt. Het actuele aanbod en de data zijn te vinden op de website www.hofvankairos.nl .

Mocht u belangstelling hebben voor een van de retraites, neem dan contact op met mevr. Ria Hengeveld van Hof van Kairos: info@hofvankairos.nl , Vosseveldseweg 17 7107 Ad Winterswijk Kotten, 0543-563763.

Het Noorderlichtfonds ondersteunt deelname aan deze retraites voor een aantal mensen in de palliatieve fase.
Mevr. Ria Hengeveld kan u ook meer vertellen over de voorwaarden en afspraken die daarover zijn gemaakt.

Wij wensen deelnemers een hele mooie en verrijkende tijd op de Hof van Kairos,
met rust, bezinning en inspiratie.