1001 Lichtjes

Helaas kan de in juni 2016 geplande 1001 Lichtjes fair niet doorgaan.
Er wordt geprobeerd om de fair in het najaar te laten plaatsvinden.

1001 Lichtjes brengt bijzondere en unieke producten en diensten samen op het gebied van afscheid, troost en herinnering.
1001 Lichtjes gaat over schoonheid, aandacht en originaliteit.
1001 Lichtjes gaat uit van een transparante benadering en een oprechte interesse in mensen en producten en biedt ondernemers een online plek/ platform om hun producten en diensten aan een breder publiek te laten zien. Je vindt er o.a. handgemaakte troostkaarten, adressen voor persoonlijke uitvaartbegeleiding, prachtige herinneringsboeken op maat, bijzondere troostboeketten, kleine attenties om troost te bieden en nog veel meer. Kleine lichtpuntjes!
http://www.1001lichtjes.nl

Fair
Voor zondag 7 juni a.s. wordt de Metaal Kathedraal in De Meern omgetoverd tot een sprookjesachtige verzamelplek van eigentijdse aanbieders van producten en diensten op het gebied van troost, herinnering en afscheid. Met veel aandacht voor gedenken, ‘herinnerdingen’, persoonlijke lichtpuntjes en inspiratie.
Zie
http://1001lichtjes-fair2015.blogspot.nl/

Voor wie is 1001 Lichtjes bedoeld?
Voor iedereen die op zoek is naar eigentijdse, bijzondere producten of diensten rondom troost, afscheid, rouw en herinneren.
Voor de nabestaanden; familie, vrienden die op zoek zijn naar een manier om vorm te geven aan hun verlies voor en tijdens de begrafenis of crematie. Voor een ieder die een manier zoekt om haar of zijn persoon op een mooie, tastbare manier te herdenken. Voor degene die sterven gaat en die zelf zijn afscheid nog wil en kan regisseren. Voor familie en vrienden die, nadat de begrafenis of de crematie achter de rug is, nog behoefte hebben aan een manier van herinneren of bewaren. Denk aan bijzondere urnen, schrijvers die een verhaal kunnen optekenen, grafisch vormgevers die een herinneringsboek kunnen samenstellen etc.